migma pagoto inside main

Μείγμα παγωτού

 

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Χωρίς λιπαρά

Κατάλληλο για Διατροφή Τριών Φάσεων και Dukan

Συστατικά: Αποβουτυρωμένο αφυδατωμένο γάλα, γλυκαντικά (μαλτιτόλη, σορβιτόλη, ερυθριτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης), σταθεροποιητές (κόμμι γκουάρ, κόμμι χαρουπιού, καραγενάνη, Ε1200) γαλακτωματοποιητές (μόνο - και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων).

 

Συνταγές:
Α συνταγή:
250 g μείγμα παγωτού σκόνη
760 g γάλα φρέσκο 1,5% λιπαρά

Β συνταγή:
250 g μείγμα παγωτού σκόνη
400 g γάλα εβαπορέ 1,5% λιπαρά
360 g νερό

Γ συνταγή:
250 g μείγμα παγωτού σκόνη
760 g γάλα 0% λιπαρά

Δ συνταγή:
250 g μείγμα παγωτού σκόνη
620 g γάλα φρέσκο 3,5% λιπαρά
140 g κρέμα γάλακτος 30%


Τρόπος παρασκευής:
• Προσθέστε τα υγρά στοιχεία σε μία κατσαρόλα,
• Σε χαμηλή φωτιά και μόλις έχουν ζεσταθεί ελαφρώς τα υγρά στοιχεία, προσθέστε το μείγμα παγωτού.
• Ανακατέψτε καλά το μείγμα και κατεβάστε το από την φωτιά λίγο πριν πάρει βράση (στους 80o-82o C παστερίωση).
• Αφήστε το μείγμα του παγωτού να κρυώσει εκτός ψυγείου σε ένα δοχείο.
• Μόλις κρυώσει το μείγμα, ανακατέψτε το να αφρατέψει, είτε με μίξερ χειρός είτε στην οικιακή παγωτομηχανή.
• Τοποθετήστε το μείγμα στην κατάψυξη

Για περισσότερες ιδέες και συνταγές, γίνετε μέλος στο SteviaParana Group στο Facebook.

Διαθρεπτικός Πίνακας 

Ανά 100 g σκέτου μείγματος/ Ανά 100 g τελικού προϊόντος

(μείγμα + γάλα ελαφρύ 1,5% λιπαρών)

Ενέργεια 229 kcal / 94,5
Λιπαρά 0,3 g / 1,2 g
  εκ των οποίων κορεσμένα  0,0 g / 0,8 g
Υδατάνθρακες 76,5 g / 23 g
  εκ των οποίων σάκχαρα  10,5 g / 6,5 g
Πρωτεΐνες 6,8 g / 4,3 g
Εδώδιμες Ίνες 13,0 g / 3 g
Αλάτι  0,2 g / 0,1 g

250 g Κωδικός 540034


Παραγγελία

ΚΩΔ 540034
€7,4

Τα προϊόντα μας...

SteviaParana & Υγιεινής διατροφής.