Αλεύρι Αμυγδάλου
Το αλεύρι αμυγδάλου προέρχεται από αποφλοιωμένο αμύγδαλο και σε σύγκριση με τα περισσότερα άλευρα, είναι πλούσιο σε γεύση, με μία γλυκιά επίγευση, που το καθιστά ιδανικό για γλυκά και αρτοποιήματα.
Είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες και υψηλό σε πρωτεΐνη. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων.
ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Διαθρεπτικός Πίνακας | Ανά 100 g |
---|---|
Ενέργεια | 595 kcal |
Λιπαρά | 52 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 3,60 g |
Υδατάνθρακες | 10,10 g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 4,90 g |
Πρωτεΐνες | 21 g |
Φυτικές Ίνες | 21 g |
Αλάτι | 0,04 g |
Ιδανικό για μπισκότα, pancakes, κράκερς, βάφλες, brownies, ρολάκια κανέλας, μακαρόν, αμυγδαλωτά, μπάρες σοκολάτας, μηλόπιτα.
250 g Κωδικός 540027
Παραγγελία
ΚΩΔ
540027
€5,3