alevri amygdalou inside main

Αλεύρι Αμυγδάλου

Το αλεύρι αμυγδάλου προέρχεται από αποφλοιωμένο αμύγδαλο και σε σύγκριση με τα περισσότερα άλευρα, είναι πλούσιο σε γεύση, με μία γλυκιά επίγευση, που το καθιστά ιδανικό για γλυκά και αρτοποιήματα.

Είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες και υψηλό σε πρωτεΐνη. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων.

ΠΡΟΪΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Διαθρεπτικός Πίνακας Ανά 100 g
Ενέργεια 595 kcal
Λιπαρά 52 g
  εκ των οποίων κορεσμένα  3,60 g
Υδατάνθρακες 10,10 g
  εκ των οποίων σάκχαρα  4,90 g
Πρωτεΐνες 21 g
Φυτικές Ίνες 21 g
Αλάτι  0,04 g

Ιδανικό για μπισκότα, pancakes, κράκερς, βάφλες, brownies, ρολάκια κανέλας, μακαρόν, αμυγδαλωτά, μπάρες σοκολάτας, μηλόπιτα.

250 g Κωδικός 540027
 
 

Παραγγελία

ΚΩΔ 540027
€5,3

 

Τα προϊόντα μας...

SteviaParana & Υγιεινής διατροφής.