Υλικά
- 100 γρ λάδι φυτικό ή ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας άοσμο
- 100 γρ χυμό από φρέσκο πορτοκάλι
- μια τσιμπιά αλάτι
- 30 γρ stevia parana σε αναλογία 1:3
- 300 γρ φαρίνα ολικής ( ή αλεύρι ζέας με 2 κ.γλ. μπέικιν)
- 1 βανίλια
- 1 κ.σ. σκόνη κανέλα Κεϋλάνης
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το φυτικό λάδι, τον χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και την SteviaParana
- Ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα και ρίχνουμε την βανίλια, το υλικό που επιλέξαμε (κανέλα) και τέλος την φαρίνα
- Ανακατεύουμε απαλά να γίνει μια ελαστική ζύμη (ΔΕΝ ζυμώνουμε)
- Πλάθουμε μικρά κουλουράκια σε διάφορα σχέδια και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα
- Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο μας στους 170 βαθμούς αέρα και όταν έχει φτάσει στη θερμοκρασία που θέλουμε τα ψήνουμε ΜΟΝΟ για 10 λεπτά !!